Американският гигант в онлайн търговията Amazon се готви да открие първия

...
Американският гигант в онлайн търговията Amazon се готви да открие първия
Коментари Харесай

Amazon се готви да открие логистичен център в Истанбул

Американският колос в онлайн търговията Amazon се готви да открие първия си логистичен център в Турция в блян да поддържа локалните си сътрудници и бизнеса и да отговори на възходящото напоследък потребителско търсене, съобщи в. " Дейли сабах ", като се базира на известие на компанията.

Логистичният център в истанбулския квартал Тузла е планувано да бъде открит през есента. Осъществен с инвестиция от над 100 милиона $, центърът се възнамерява да обезпечи работни места на над 1000 служащи през първата година.

Компанията акцентира, че цели да поддържа вътрешните и експортните интервенции на комерсиалните си сътрудници  и дребни и междинни предприятия с тази инвестиция, която се реализира за повишение на качеството и скоростта на обслужването.

Amazon започва активност в Турция през 2018 година и показва, че до момента е основала към 500 работни места.

Компанията към този момент е почнала процеси за набиране на личен състав за главните функционалности като инженеринг, човешки запаси, счетоводство, интервенции и обработка на информация с оглед откриването на новата логистична база, а наборът на личен състав за екипи за обслужване на клиенти и логистика се чака да стартира в идващите месеци. Amazon отбелязва също, че ще продължи да работи с сътрудници, които към този момент дават услуги за доставка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР